Aprendre Alemany

Cursos d’Alemany

Siguin quins siguin els seus plans per al futur, tenir coneixements d’alemany li obrirà infinites portes. Aprendre alemany significa adquirir destreses per millorar la seva qualitat tant laboral com privada.
Un curs d’alemany pot resultar d’allò més frustrant per la complicació de la seva gramàtica i les declinacions. El nostre objectiu és oferir-te cursos d’alemany que t’ajudin a assimilar aquestes regles de manera natural perquè siguis capaç de començar a comunicar-te des del primer dia. Els nostres cursos t’ajuden a aprendre alemany des de zero o a partir del nivell que triïs, adaptant-se a les teves necessitats.
Els nostres cursos estan enfocats per a aconseguir que parlis l’idioma amb precisió, i tenir un focus comunicatiu clar, perquè et sentis segur parlant des del primer moment. L’alemany és una de les llengües més importants i la que més parlants té a la Unió Europea. L’utilitza més del 13% dels europeus.
El parlen 150 milions de persones de 38 països. Alemanya, Àustria, Liechtenstein, dos terços de Suïssa i algunes parts de Bèlgica i Dinamarca. És un dels idiomes oficials de la Unió Europea i és el segon idioma amb més demanda com a llengua estrangera en el nostre continent.
Les classes d’alemany es basen en el marc comú europeu de referència per a les llengües. Es tracten temes quotidians què conviden des del principi als estudiants a expressar les seves opinions. Partim des de l’expressió oral sense oblidar de donar-los una bona base de la gramàtica la qual entenem com a eina per a la conversa.

 

Metodologia dels cursos i classes:

  • Les classes d’alemany es diversifiquen en forma de jocs, amb música o amb vídeos. El mètode d’ensenyament és comunicatiu.
  • Els nostres cursos s’orienten segons el marc comú europeu de referència per a les llengües, per això et capaciten per als exàmens internacionals.
  • Oferim cursos d’alemany des del nivell A1 fins al C2.