Cursos d’anglès per a nens i adults a Sant Quirze del Vallès

Classes d’anglès per millorar la confiança i inspirar la creativitat.

A TOT ESTUDI KNOWLEDGE comptem amb personal altament qualificat i àmplia experiència per oferir-li una formació de qualitat. TOT ESTUDI KNOWLEDGE és una acadèmia especialitzada en l‘ensenyament d’idiomes a partir dels 4 anys fins a adults en tots els nivells.

Som una acadèmia d’idiomes divertida i activa, on s’aprèn de forma espontània. Els alumnes arriben a conèixer l’idioma i la cultura a través de jocs, cançons, dibuixos…

Els grups dels nostres cursos d’anglès es componen de 5 a 6 alumnes per classe com a màxim. Preparem als nostres alumnes amb la finalitat de poder presentar-se als exàmens oficials i assolir-ne la titulació.

Com estudiar anglès

El nostre objectiu principal

Establir una base sòlida en la llengua des de molt jove, sobretot en l’expressió i comprensió oral. Fer que els alumnes aprenguin l’idioma en l’edat més receptiva i de forma natural, assegurant així l’adquisició d’un bon accent i entonació i un ampli vocabulari. Desenvolupar l’autoconfiança, l’entusiasme i una actitud positiva cap a l’idioma. Cada trimestre es lliura als pares un informe detallat sobre l’evolució del seu fill/a.

Oferim als nostres alumnes la possibilitat de realitzar els ‘Cambridge Young Learners’ i obtenir d’aquesta manera una titulació oficial. Els exàmens consten de tres nivells: Starters, Movers i Flyers (nivell A2 del Marc Comú Europeu).

Des del nivell més bàsic a les titulacions oficials, tot això adaptat als diferents ritmes de treball del grup-classe, combinat amb una metodologia participativa. També podem oferir una formació individualitzada i d’alta qualitat. Potenciarem un ampli coneixement de vocabulari i una sòlida competència lingüística.

nivells-angles-cambridge-tek-tot-estudi-escola-angles

Uneix-te als més de 3000 estudiants que han estudiat amb nosaltres

Forma part de l’Escola d’Anglès i Francès per a avançar en la teva carrera professional.