Cursos de francès per a nens i adults a Sant Quirze del Vallès

Classes de Francès a Tot Estudi: Aprèn l’idioma de l’Amor

A Tot Estudi Knowledge, estem compromesos a brindar-te una experiència excepcional d’aprenentatge de francès. Els nostres cursos de francès estan dissenyats per a ajudar-te a dominar aquest bonic idioma i submergir-te en la seva rica cultura. Ja sigui que vulguis aprendre francès per raons personals o professionals, la nostra acadèmia és el lloc perfecte per a començar el teu viatge lingüístic.

Les classes de francès estan pensades per que aprenguis progressivament de forma que va avançant el curs.

TOT ESTUDI KNOWLEDGE – TEK disposem de professorat amb experiència docent, podent impartir classes tant individuals com en grups reduïts. Estudiar francès té com a finalitat capacitar als alumnes en l’ús pràctic de la llengua com a mitjà de comunicació.

Per què triar els nostres cursos de francès

El nostre objectiu principal

El francès és un dels idiomes més parlats en la Unió Europea. Aprendre’l t’obrirà les portes a una infinitat d’obres literàries com Montesquieu, Diderot, Rousseau i altres… En l’actualitat es parla francès en més de 18 països, pel que fa que hi hagi més de 170 milions de persones francòfones.

Els alumnes hauran de treballar tota una sèrie de conceptes per poder adquirir les habilitats i destreses necessàries per el dia a dia.

  • Adquirir les habilitats bàsiques tant del llenguatge oral com escrit.
  • Desenvolupar estratègies comunicatives depenent de les diferents situacions quotidianes.

Pots començar avui mateix, contacta’ns

Pregunta’ns sobre quan pots començar el curs o altres dubtes que tinguis. En molts casos, és possible incorporar-se durant tot el curs.

classes-de-frances-a-sant-quirze-del-valles-nens-adults-curs-tek-tot-estudi

Uneix-te als més de 3000 estudiants que han estudiat amb nosaltres

Forma part de l’Escola d’Anglès i Francès per a avançar en la teva carrera professional.