Oferta inscripció Curs idiomes

TEK oferta curs angles quirze valles barcelona curso

 

TOTESTUDI TEK academia idiomes sant quirze valles

TOT ESTUDI KNOWLEDGE comptem amb un personal altament qualificat i una àmplia experiència per oferir-li una formació de qualitat. TOT ESTUDI KNOWLEDGE és una acadèmia especialitzada en l‘ensenyament d’idiomes a partir dels 4 anys fins a adults en tots els nivells. TOT ESTUDI KNOWLEDGE és una acadèmia d’idiomes divertida i activa, on s’aprèn de forma espontània. Els alumnes arriben a conèixer l’idioma i la cultura a través de jocs, cançons, dibuixos …

Els grups es componen de 5 a 6 alumnes per classe com a màxim. Preparem als nostres alumnes amb la finalitat de poder presentar-se als exàmens oficials i assolir-ne la titulació. També ens dediquem al reforç escolar en tots els seus nivells. Des de Primària, ESO, Batxillerat, Selectivitat i primers nivells universitàris.

El nostre objectiu principal

Establir una base sòlida en la llengua des de molt jove, sobretot en l’expressió i comprensió oral. Fer que els alumnes aprenguin l’idioma en l’edat més receptiva i de forma natural, assegurant així l’adquisició d’un bon accent i entonació i un ampli vocabulari. Desenvolupar l’autoconfiança, l’entusiasme i una actitud positiva cap a l’idioma. Cada trimestre es lliura als pares un informe detallat sobre l’evolució del seu fill / a.

Oferim als nostres alumnes la possibilitat de realitzar els ‘Cambridge Young Learners’ i obtenir d’aquesta manera una titulació oficial. Els exàmens consten de tres nivells: Starters, Movers i Flyers (nivell A2 del Marc Comú Europeu).

En aquesta etapa els cursos van dirigits a consolidar i perfeccionar (segons nivell) la llengua estrangera. Com a objectiu principal volem establir uns coneixements sòlids de la llengua en totes les seves habilitats. També oferim als alumnes la possibilitat de realitzar els exàmens proposats per la Universitat de Cambridge i obtenir d’aquesta manera una titulació oficial.

 

  • KET – Key English Test (Nivell A-2)
  • PET – Preliminary English Test (Nivell B-1)
  • FCE – First Certificate in English (Nivell B-2)
  • CAE – Certificate in Advanced English (Nivell C-1)

Des del nivell més bàsic a les titulacions oficials, tot això adaptat als diferents ritmes de treball del grup-classe, combinat amb una metodologia participativa. També podem oferir una formació individualitzada i d’alta qualitat. Al llarg del cursos establirem una base sòlida en la llengua, sobretot en l’expressió i comprensió oral i també escrita. Potenciarem un ampli coneixement de vocabulari i una sòlida competència lingüística. Preparem a tots els nostres alumnes per als exàmens realitzats per la Universitat de Cambridge segons el Marc Comú Europeu de Referència per a les llengües (MECR):

 

 

I want to sign up
Contactar amb TEK SQV