icono-tek-tot-estudi-sant-quirze-del-valles

Test de nivell d’anglès: Avalua i millora les teves habilitats en l’idioma

Practica i millora el teu nivell d’anglès amb nosaltres

Un test de nivell d’anglès és una eina que et permet avaluar les teves habilitats en l’idioma. És important conèixer el teu nivell d’anglès per a poder establir metes i prendre decisions per a millorar. Existeixen opcions de test en línia, com els de Cambridge Assessment International Education i OCR, així com també opcions presencials.

Tots els estudiants interessats en unir-se a la nostra institució educativa han de realitzar una prova de valoració prèvia a la seva inscripció, amb l’objectiu de determinar en quin grup serà més adient en funció de la seva edat i competència lingüística.

Si no està segur de quin és el teu nivell d’anglès, realitza la nostra prova de nivell en línia gratuïta i llegeix les nostres descripcions de nivells per a obtenir una orientació.

Què és un test de nivell d’anglès?

Un test de nivell d’anglès és una avaluació dissenyada per a mesurar la competència i habilitats lingüístiques en l’idioma anglès. Aquestes proves permeten determinar el nivell de domini de l’idioma d’una persona i la seva capacitat per a comunicar-se eficientment en situacions de parla i escriptura. Els tests de nivell d’anglès solen avaluar diferents àrees, com a comprensió oral i escrita, gramàtica, vocabulari i habilitats de conversa.

Existeixen diferents tipus de test de nivell d’anglès, que van des dels qüestionaris d’opció múltiple fins a les proves més completes i rigoroses. Alguns tests estan basats en reconegudes organitzacions com Cambridge Assessment International Education i OCR, la qual cosa assegura la seva qualitat i validesa.

Realitzar un test de nivell d’anglès pot ser beneficiós tant per a estudiants que desitgen avaluar els seus coneixements i establir metes d’aprenentatge, com per a professionals que necessiten demostrar el seu domini de l’idioma en àmbits laborals o acadèmics. Aquestes proves brinden una mesura objectiva del nivell d’anglès i poden ser utilitzades com a referència en el procés de millora i progrés de l’idioma.

 • Avaluar la competència i habilitats en anglès.
 • Determinar el nivell de domini de l’idioma.
 • Mesurar la capacitat de comunicar-se en situacions de parla i escriptura.
 • Avaluar diferents àrees com a comprensió oral i escrita, gramàtica i vocabulari.
 • Realitzar proves basades en organitzacions reconegudes com Cambridge Assessment International Education i OCR.
 • Beneficiar-se en l’àmbit acadèmic, laboral i personal.
test-de-nivell-angles

Importància d’avaluar el teu nivell d’anglès

Avaluar el teu nivell d’anglès és una etapa crucial en el teu procés d’aprenentatge. Conèixer el teu nivell et permetrà tenir una visió clara de les teves fortaleses i febleses en l’idioma, la qual cosa és fonamental per a traçar metes realistes i prendre decisions informades sobre com millorar.

En avaluar el teu nivell d’anglès, podràs identificar en quines àrees específiques necessites més treball, ja sigui en comprensió oral, expressió escrita, gramàtica o vocabulari. Això et permetrà enfocar els teus esforços de manera efectiva i prioritzar les teves àrees de millora.

A més, avaluar el teu nivell d’anglès és especialment rellevant si tens objectius acadèmics o laborals. Moltes institucions educatives i empreses requereixen certificacions de nivell d’anglès per a accedir a determinats programes o llocs de treball. Conèixer el teu nivell t’ajudarà a planificar i preparar-te adequadament per a aquests desafiaments.

Avaluar el teu nivell d’anglès també et brinda una perspectiva objectiva dels teus assoliments i progressos al llarg del temps. En realitzar avaluacions periòdiques, podràs mesurar el teu avanç i motivar-te en observar com has anat superant obstacles i aconseguint nous nivells de competència.

Finalment, l’avaluació del teu nivell d’anglès et permetrà prendre decisions informades sobre quins recursos i materials utilitzar en el teu aprenentatge. Conèixer el teu nivell t’ajudarà a seleccionar els cursos, llibres, vídeos i materials més adequats per al teu nivell actual, evitant frustracions per utilitzar materials massa fàcils o avançats.

Com interpretar els resultats d’un test de nivell d’anglès

En realitzar un test de nivell d’anglès, és important comprendre com interpretar els resultats obtinguts. A continuació, s’exploraran les certificacions d’anglès reconegudes a nivell internacional i la utilitat d’obtenir un certificat de nivell d’anglès.

Certificacions d’anglès reconegudes internacionalment

Existeixen diverses certificacions d’anglès reconegudes a nivell internacional que permeten validar i demostrar les teves habilitats en l’idioma. Algunes de les més reconegudes són les emeses per Cambridge Assessment International Education i OCR. Aquestes certificacions són àmpliament acceptades a tot el món i poden obrir portes tant en l’àmbit acadèmic com professional.

Cambridge Assessment International Education

Cambridge Assessment International Education és una entitat líder en l’avaluació i certificació del nivell d’anglès. Els seus certificats com el Cambridge English: First (FCE) o el Cambridge English: Proficiency (CPE) són àmpliament reconeguts i valorats en institucions educatives i empreses de tot el món.

OCR

OCR, per part seva, ofereix una varietat de certificats d’anglès que també gaudeixen de reconeixement internacional. Aquests certificats, com el OCR Functional Skills English, són una manera de demostrar el teu nivell d’anglès en diferents àrees, com la comunicació oral, la comprensió lectora i l’expressió escrita.

Utilitat d’un certificat de nivell d’anglès

Obtenir un certificat de nivell d’anglès pot ser molt beneficiós. Aquestes certificacions són una prova objectiva de les teves habilitats lingüístiques i poden ser un factor determinant en processos de selecció en empreses i en oportunitats acadèmiques, com l’admissió a programes d’estudis a l’estranger.

Els certificats d’anglès reconeguts internacionalment et permeten destacar el teu nivell d’anglès en el teu curriculum vitae i ressaltar les teves habilitats davant possibles ocupadors. A més, en buscar ocupació en indústries internacionals on l’anglès és fonamental, comptar amb un certificat pot marcar la diferència i obrir-te portes cap a noves i millors oportunitats laborals.

examen-text-nivell-angles-sant-quirze-del-valles-tek-tot-estudi-knowledge

Test de nivell d’anglès i oportunitats laborals

El domini de l’anglès és fonamental en nombroses indústries i professions, brindant oportunitats laborals i un avantatge competitiu en el mercat laboral. A continuació, explorarem algunes de les àrees on el coneixement de l’anglès és essencial:

Indústries i professions on l’anglès és fonamental

 • Turisme i hostaleria: En un sector tan globalitzat com el turisme, l’anglès permet comunicar-se amb clients de tot el món.
 • Negocis internacionals: L’anglès és l’idioma comú utilitzat en els negocis internacionals, facilitant el comerç i les relacions empresarials.
 • Tecnologia de la informació: Amb desenvolupaments i projectes tecnològics globalitzats, l’anglès és essencial per a col·laborar amb equips internacionals.
 • Serveis financers: En el món de les finances, l’anglès és clau per a comunicar-se amb clients i socis internacionals.
 • Traducció i interpretació: Els professionals en aquest camp han de comptar amb un nivell avançat d’anglès per a assegurar una traducció precisa.
 • Educació i ensenyament: L’anglès és un requisit fonamental per a aquells que desitgen ensenyar l’idioma o treballar en institucions educatives internacionals.

Com destacar el teu nivell d’anglès en el teu currículum i entrevistes laborals

Quan busquis oportunitats laborals, és essencial destacar el teu nivell d’anglès de manera efectiva. Aquí t’oferim alguns consells:

 • Inclou un apartat en el teu currículum que destaqui les teves habilitats en anglès, indicant el teu nivell de domini, certificacions i experiència rellevant.
 • Ressalta projectes, experiència o assoliments en els quals hagis utilitzat les teves habilitats en anglès, com haver treballat en un entorn internacional o haver liderat presentacions en anglès.
 • Prepara exemples concrets de situacions en les quals hagis enfrontat desafiaments en anglès i com els vas resoldre de manera efectiva.
 • Practica i millora les teves habilitats d’entrevista en anglès, tant en la comprensió com en l’expressió oral, per a demostrar la teva fluïdesa i confiança.
 • Considera obtenir certificacions reconegudes internacionalment, com Cambridge English Certificates, que validin i recolzin el teu nivell d’anglès.

Destacar el teu nivell d’anglès en el teu currículum i durant les entrevistes laborals t’ajudarà a diferenciar-te i augmentar les teves possibilitats d’èxit en l’àmbit professional.

0
Estudiants
0
Cursos
0
Professors
0
Anys

PREGUNTES FREQÜENTS

A continuació, responem algunes de les preguntes més comunes relacionades amb els test de nivell d’anglès:

No existeix un únic ‘millor’ test de nivell d’anglès, ja que cadascun té les seves pròpies característiques i enfocaments. Alguns dels tests més reconeguts són els basats en Cambridge Assessment International Education i OCR. No obstant això, l’elecció del test dependrà dels teus objectius personals i les institucions o ocupadors als quals et dirigeixis.

El temps necessari per a millorar el teu nivell d’anglès varia segons diversos factors, com el teu nivell inicial, la dedicació i freqüència d’estudi, així com la metodologia utilitzada. No existeix una resposta exacta, ja que cada persona progressa al seu propi ritme. L’important és establir metes realistes i consistents en el teu procés d’aprenentatge.

El EF SET (English First Standard English Test) és un test gratuït en línia que avalua les teves habilitats en l’idioma. Pots prendre aquest test per a conèixer el teu nivell d’anglès, i els resultats poden ser útils com a referència i per a activitats com la cerca d’ocupació o admissió en unes certes institucions.

Existeixen diverses entitats i organitzacions que ofereixen certificats de nivell d’anglès reconeguts internacionalment. Algunes opcions populars inclouen els certificats de Cambridge Assessment International Education i OCR. Aquestes organitzacions ofereixen diferents nivells de certificació, com el First Certificate in English (FCE) o el Certificate of Proficiency in English (CPE).

La necessitat de certificats d’anglès per a treballar a l’estranger depèn del país i la indústria en la qual et trobis. En molts casos, comptar amb un certificat de nivell d’anglès reconegut pot ser altament beneficiós, ja que demostra les teves habilitats i competència en l’idioma. No obstant això, és important investigar i entendre els requisits específics de cada ocupador o país abans de prendre una decisió.

Uneix-te als més de 3000 estudiants que han estudiat amb nosaltres

Forma part de l’Escola d’Anglès i Francès per a avançar en la teva carrera professional.